sherbimet tona

Diagnostifikim

Ekipi ynë do të kujdeset që makina juaj të jet e kontrolluar në tërësinë e saj. Kjo përfshin mirëmbajtjen parandaluese dhe testet... Shiko detajet

Programim

Shumica e automjeteve në rrugë sot kanë njësi të kontrollit të cilat janë të dizajnuara vetëm me atë automjet të veçantë... Shiko detajet

Klimatizim

Sistemi i ftohjes mban motorin në temperaturën optimale duke pompuar ftohës përmes motorit dhe radiatorit. Shiko detajet

Elektrik

Servisi Auto Ford ka teknik me përvojë të cilët jan në gjendje që të hulumtojnë dhe riparojnë defektet në vijim: Shiko detajet

Elektronik

Jemi të specializuar në përshtatjen e sistemeve elektronike, si dhe gjetjen dhe fiksimin gabimeve të tyre. Shiko Detajet

Mekanik

Kohë pas kohe makina juaj do të ketë nevojë për riparime të rastit. Këto riparime të përgjithshme mund të përfshijnë: Shiko Detajet

Rreth Firmes Auto Ford

Auto Servis Ford është një firmë e cila ju orfon të gjitha shërbimet edhe për të gjitha automjetet me kontra më së paku gjashtë muajshe. Përvojë pune kemi 17 punë aktive me makineri të llojeve të ndryshme duke njohur thelbin e mekanizmave deri në vazhmimsi pra edhe deri te teknologjia e fundit me të cilën edhe i bëjmë edhe programimet.

Risit e Fundit

Riparimi i automakinës së zjarrfiksave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibhona euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Instalimi i klimës në 3 vetura

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibhona euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Diagnostifikimi & riparimi i një makine

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibhona euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Partnerët Tanë